BKK THAI FUN DINING

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 291 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij BKK Thai Fun Dining. Meer weten? Ontdek meer

2 feb 2023 om 22:45 Veel te hete en saaie salade. 6 garnalen. Wat wortel, komkommer en tomaat. Niet lekker en duur!!!
30 dec 2022 om 23:13 Weer erg lekker en snel bezorgd.
27 dec 2022 om 21:14 Eten was koud
8 nov 2022 om 19:03 Top,!
5 nov 2022 om 20:47 Heerlijke Thai
4 nov 2022 om 0:59 We hadden besteld om 18:45 uur, maar het eten werd al om 18:00 uur bezorgd, veel te vroeg dus. Gelukkig waren we thuis…. De smaak van het eten vonden wij vrij vlak, niet zoals we van andere restaurants gewend zijn.
24 okt 2022 om 10:41 Lekker gekruid, heerlijk pittige satesaus. Was weer top!
23 okt 2022 om 20:10 Top
20 okt 2022 om 20:53 Bijna 2 uur op het eten moeten wachten. Eten zelf was lekker. Alleen 1 van beide gerechten was voor mij te pittig om te eten (ik heb het gerecht al vaker besteld, normaal wel te doen, en kan zelf goed tegen pittig eten)
20 okt 2022 om 20:11 Wederom heerlijk,Vriendelijke bezorger! Leuke verrassing flesje water.
9 okt 2022 om 19:45 Bezorging keurig op tijd door een vriendelijke bezorger. Een blikje cola bij de bestelling was een mooie verrassing! Ik ben heel tevreden, voor herhaling vatbaar :-)
8 okt 2022 om 15:02 Erg lekker, royale portie.